шаблоны joomla

 
 
PREPARACIÓN DE OPOSICIONES DE INFANTIL Y PRIMARIA 
(no preparamos para Secundaria ni otras especialidades)
 

Horario de atención de Secretaria: previa cita por correo o teléfono.

oposiciones-gaite-00
oposiciones-gaite-01
oposiciones-gaite-02
oposiciones-gaite-03
oposiciones-gaite-04
oposiciones-gaite-05
oposiciones-gaite-06
oposiciones-gaite-07
oposiciones-gaite-08
oposiciones-gaite-09
oposiciones-gaite-10
oposiciones-gaite-11
oposiciones-gaite-12
oposiciones-gaite-13

Enlaces Amigos

En este apartado te mantendremos informado sobre enlaces de interés:


 

 

Centre de Investigació i Documentació Educativa del MEC: desenrotllament i difusió de programes d'innovació i experimentació, i elaboració de materials curriculars. Biblioteca General d'Educació i Arxiu Central d'Educació.
Centre Nacional d'Informació i Comunicació Educativa del MEC: recursos per a Primària, Secundària, Batxillerat, Educació d'Adults, Formació del Professorat. Difusió de webs educatives, materials curriculars premiats.
Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, Departament d'Ensenyament de la Generalitat: Escola Oberta, Internet a l'aula, el Racó del Clic, Programari Educatiu, Materials Educatius (Base de dades Sinera) per a tots els nivells i àrees,...
Direcció General d'Ensenyaments Escolars i Professionals. Departament d'Ensenyament del Govern de Navarra: Destaquen (consultar el mapa de la web) els apartats de Publicacions (en PDF) i el de Recursos Educatius (Programa de Noves Tecnologies, Biblioteques escolars, Atenció a la diversitat, Orientació escolar, etc.).
Averroes: Xarxa Telemàtica Educativa d'Andalusia: En l'apartat de Recursos Educatius trobem materials per a les diferents etapes educatives (infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, educació d'adults i règim especial), i consultant l'arbre de continguts de la web accedirem a les diferents publicacions.
Redinet: Sistema documental automatitzat. Difusió de les investigacions, innovacions i recursos educatius que es produixen a l'Estat Espanyol.
Hiru.com: Aprendizaje permanente. Portal educatiu del Govern Basc, que ofereix un ample ventall de recursos educatius i coneixements, per a tota la societat. Cal demanar per correu electrònic la contrasenya, per tal d'accedir de manera gratuïta als continguts.
Edu365.com: Portal educatiu que el Departament d'Ensenyament, a través de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, posa a disposició de l'alumnat i de les seues famílies. Conjunt de documents, aplicacions i serveis de suport a l'estudi, estructurat en nivells educatius i, per a primària i ESO, en àrees de coneixement.
Educared: Portal educatiu de la Fundació Telefònica: Informació, notícies, recursos, etc.
Maestroteca: directori d'enllaços educatius.
Orientared: recursos para la orientación en la red: Web dedicada a la psicopedadogia i l'orientació psicopedagogia en Internet (tutoria, orientació, atenció a la diversitat, avaluació,...), desenvolupada per un orientador escolar.
Guia de Telemàtica Educativa: material escrit i altres recursos que us poden ajudar o orientar en el vostre treball amb l'educació, i concretament en l'àmbit de la telemàtica i les TIC aplicades a l'educació. A més a més, notícies, contactes, recursos, articles i molts enllaços.
Eduteka: Tecnologias de Información y Comunicaciones para Enseñanza Básicas y Media publicada per la Fundació Gabriel Piedrahita Uribe de Cali, Colombia.
Edualter: Xarxa de recursos educatius, per a la pau, el desenrotllament i la interculturalitat. Resulta molt interessant l'apartat de bibliografia.
Eduso: el portal de la Educación social. Informació i comunicació amb Associacions, Col·legis professionals i universitats. Documentació, notícies, intercanvi d'experiències i opinions, etc.
Avaluació i qualitat del sistema educatiu:INECSE: Institut Nacional d'Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu
IVECE: Institut Valencià d'Avaluació i Qualitat Educativa
Sociedad Española de Pedagogia. Informació diversa sobre pedagogia i educació: accés a la documentació dels seminaris de la Societat, a entrevistes, a actes de reunions, a articles sobre educació i als sumaris de la revista Bordón.
José Luis Web. Web personal de Orientación educativa. amb dos interessants apartats: "¿Conoces la competencia curricular de tus alumnos?" i "Evaluaciones iniciales de Educación Primaria". A banda es poden consultar altres apartats. "orientación", "cuadernos de autoayuda", etc.